Běh pro Hospic 2022
24. června 2022 Aktuality

Běh pro Hospic 2022

V sobotu 17. září 2022 se bude konat již 9. ročník sportovní události ‘Běh pro Hospic’, kde výtěžek akce bude věnován na podporu a rozvoj lůžkového a mobilního hospice Anežky České. Od 8:15 hod bude probíhat registrace závodníků a předání startovních čísel před centrem volného času Háčko.

2022_06_bph_banner_hp01

V sobotu 17. 9. 2022 Vás srdečně zveme na 9. ročník benefiční akce Běh pro Hospic. Akce, kde svou účastí přispějete na pomoc potřebným. Hostem letošní akce bude olympijská medailistka a mistryně světa, trojskokanka Šárka Kašpárková.

Akce je již tradičně součástí běžeckého seriálu Primátor CUP. V rámci této série je bodovaný pouze jeden hlavní závod, který byl určen jako hlavní trať 10 km. Tratě dlouhé 5 km, 2 km, ani dětské trasy se nezapočítavají - v rámci běhu pro Hospic jsou bonusové.

Juniorské kategorie jsou započítávány zvlášť a bodovaný v rámci Běhu pro hospic je pro tuto kategorii (ročník narození 2003 - 2006) závod na 5 km.

Tento rok bude výtěžek akce věnován na projekt snížení energetické náročnosti hospice. Projekt si klade za cíl výměnu oken, montáž nových fotovoltaických panelů na střechu hospice, náhradu svítidel za nová, úspornější, a instalaci rekuperace v hospicové kuchyni.

Vážení účastníci,

je-li to ve vašich možnostech, chtěli bychom vás za organizátorský tým požádat o upřednostnění registrace online a platby předem. Díky každoroční hojné účasti sportovců nám vaše registrace dopředu značně usnadňuje přípravu akce a výdej startovních čísel. Děkujeme za spolupráci.

REGISTRACE

Celý program s upřesňujícími informacemi najdete na adrese: https://www.behprohospic.cz/clanek/program 

Generálním partnerem Primátor CUPu je Primátor a.s., akce je podpořena městem Červený Kostelec.

2022_09_bph_plakat