Benefiční koncert Anny K. - ODLOŽEN
18. listopadu 2021 Aktuality

Benefiční koncert Anny K. - ODLOŽEN

Domov sv. Josefa pořádá, ku příležitosti oslavy 20. výročí od založení, koncert Anny K. Několikanásobná zpěvačka roku zazpívá akusticky 7. 12. 2021 od 19:00 hod v Beránku Náchod.
Srdečně vás zveme.

Benefiční koncert Anny K - termín se odkládá na 28. 4. 2022

Vzhledem k nejisté situaci ohledně pandemie covidu-19 i rizika případného lockdownu se pozastavil prodej vstupenek na benefiční koncert Anny K, který se měl konat v termínu 7. 12. 2021.
Protože přáním paní Anny K., kulturního domu Beránek v Náchodě, nás i návštěvníků koncertu je v první řadě pomoc nemocným roztroušenou sklerózou, bylo dohodnuto, že koncert se odkládá na termín 28. 4. 2022. Dosud prodané lístky jsou stále v platnosti a pro zájemce o koncert bude v brzké době opět otevřený předprodej na www.beraneknachod.cz Těší nás, že i přes tuto nenadálou komplikaci je o koncert zájem a věříme, že duben bude již příznivou dobou pro pořádání hudební benefice.

Děkujeme za pochopení.

Nemocné roztroušenou sklerózou můžete podpořit již nyní, i když je koncert odložen, a to přes webové stránky www.domovenka.cz.

Pojďte s námi slavit

Právě letos je tomu 20 let, kdy se zakladatel prvního hospice v České republice a ředitel Oblastní charity Červený Kostelec Ing. Mgr. Miroslav Wajsar odhodlal založit zařízení pro nemocné roztroušenou sklerózou.

Výtěžek z koncertu půjde na opravu výtahu pro klienty odlehčovací služby v Domově sv. Josefa.

Vstupenky zakoupíte on-line ZDE:

ANNA K - TOUR (beraneknachod.cz)

rgb-annak-A4-lezka

Nalaďte se záznamem z koncertu:

Děkujeme sponzorům:

radio_blanik_logo