Přihlášení na příměstské tábory

Vážení rodiče,

děkujeme za váš zájem přihlásit své děti na příměstské tábory konané v Háčku v roce 2022. Aby vše proběhlo k maximální vzájemné spokojenosti, žádáme vás při vyřizování přihlášky o pochopení, spolupráci a trpělivost při vyřizování všech potřebných dokumentů.

Od kdy je možné se začít přihlašovat?

Přihlášení bude možné telefonicky od 1. 4. 2022 od 8:30 do 13:30 na číslo 731 682 229.

Jak probíhá přihlašování?

Zavoláte nám na uvedené telefonní číslo, sdělíte nám své jméno, jména a počet dětí, které chcete přihlásit a na které turnusy. My si je zavedeme do našeho rezervačního listu. Také zodpovíme vaše další případné otázky.

Je možné, že v případě velkého zájmu se vám nepodaří napoprvé dovolat. Pokud se tak stane, buďte prosím trpěliví a zkuste zavolat znovu později.

Jaká je cena tábora a termín splatnosti?

Cena za tábor je 2.100 Kč/dítě/turnus

Termín splatnosti a odevzdání všech dokumentů je 17. 6. 2022. Pokud částka nebude do tohoto termínu uhrazena, dítě bude automaticky z rezervačního listu vyškrtnuto a místo bude postoupeno náhradníkovi!

Které dokumenty mám dodat?

Do 17. 6. 2022:

1. přihláška (nutná ode všech účastníků táborů)

2. souhlas s použitím osobních údajů (GDPR) dle příslušného zákona

V den nástupu na tábor:

3. kopie osvědčení o zdravotní způsobilosti dítěte (vystavené dětským lékařem (je platné 2 roky))
4. prohlášení o bezinfekčnosti (podepsané zákonnými zástupci, s datem nástupu na tábor)
5. kopie průkazu zdravotní pojišťovny

Kde dokumenty seženu?

S výjimkou bodu 3. a 5. jsou všechny dokumenty k dispozici ke stažení a vytištění na konci této stránky. Prosíme, abyste si všechny dokumenty vytiskli, vyplnili a všechny naráz přinesli do recepce Háčka. Pro případ, že nemáte možnost si dokumenty sami vytisknout, budou připravené i ve vestibulu Háčka u recepce k vyzvednutí.

Kam mám vyplněné dokumenty odnést?

Máte-li všechny potřebné dokumenty vyplněné, přineste je prosím do recepce Háčka. Bude-li recepce uzavřená, pro tento účel je připravená označená schránka, která se nachází ve vestibulu Háčka. Dokumenty prosím vložte do obalu (folie, obálka) a vložte všechny naráz do schránky.

Doporučení o dodání lékařského posudku

Vážení rodiče, na základě vyjádření Ministerstva zdravotnictví ČR ze dne 13. 5. 2020 ohledně hygienicko-epidemických opatření stanovených pro zajištění sezóny letní dětské rekreace doporučujeme a prosíme, aby lékařský posudek o zdravotní způsobilosti dítěte (dokument č. 5, k vystavení u praktického dětského lékaře) byl vystaven v roce 2020.

Dokumenty ke stažení

1. Přihláška na příměstský tábor