Podpořte nás

Naše střediska jsou zaměřena především na pomoc těžce nemocným, seniorům a zdravotně postiženým. Poskytujeme také vzdělávání pracovníků v sociálních a zdravotních službách.
Podívejte se, jak pomáháme.

Podpořte provoz a rozvoj středisek Oblastní charity

Vyberte částku

Vaše údaje

Chcete potvrzení o daru?

Datum narození

Vyberte způsob platby

QR platba

Pokud rádi využíváte QR platbu, můžete také naskenovat QR kód na této stránce prostřednictvím bankovní aplikace ve vašem telefonu. Touto cestou obdržíme na náš účet celou částku bez stržení poplatku za užití platební brány.

Libovolná částka
QR platba s libovolnou částkou

Načtením QR kódu se předvyplní číslo účtu 8282670227/0100 s variabilním symbolem 1393. Přejete-li si potvrzení o daru, napište nám do poznámky svůj email. Potvrzení se souhrnem darovaných částek zasíláme na začátku dalšího kalendářního roku.

Provoz a rozvoj středisek Oblastní charity Červený Kostelec je financován z více zdrojů. Rozpočet organizace tvoří dotace, granty, tržby z vlastní činnosti a platby pojišťoven. Podstatnou částí zajištění provozu jsou dary. Ve většině středisek se jimi hradí přibližně 15% celkových nákladů. Proto vítáme jakoukoli podporu od jednotlivců i firem. Každý dar, byť malý, je pro nás velkou pomocí.

Dárcovské účty Oblastní charity

Pro účel poskytnutí daru lze využít libovolný z následujících dvou účtů:
Číslo účtu - Komerční banka:
variabilní symbol: 1000

Číslo účtu - ČSOB:
variabilní symbol: 1000

Bankovní spojení pro obchodní účely:

Číslo účtu - ČSOB:

Darovací smlouvu si můžete stáhnout zde:
Vzor darovací smlouvy

Kontaktní osoba pro dárce:
Mgr. Ludmila Štěpánová